Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Divizia 4 Infanterie “Gemina” are un nou comandant

Divizia 4 Infanterie Gemina. foto E. Moritz

Divizia 4 Infanterie Gemina. foto E. Moritz

Începând cu data de 10 ianuarie, 2014, Divizia 4 Infanterie “Gemina” are un nou comandant, în persoana generalului de brigadă Adrian Tonea.  Acesta a preluat comanda marii untăţi de la generalul-maior Dumitru Scarlat, numit locţiitor al şefului Statului Major General.
La ceremonia militară de predare-primire a comenzii , care a avut loc la Cluj-Napoca, au participat ministrul Apărării naţionale, Mircea Duşa, Şeful Statului Major General, general-locotenent Ştefan Dănilă, cadre militare din cadrul unitatii, oficiali din adminstraţia locală.

Sursa:comunicat de presa al MApN

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

9 Responses to “Divizia 4 Infanterie “Gemina” are un nou comandant”

 1. Trifon Gruju says:

  Interesant. Nu prea s-a auzit de dumnealui. Are ceva realizari deosebite cred. Dar nu prea se cunosc. Cel putin eu imi declar ignoranta.

 2. COLONELUL says:

  Dracu mai intelege ceva. Toti “miticii” trebuie sa-si faca stagiul pe la Cluj? Chiar in Transilvania sau Banat nu pot sa “apara ” generali de calitate? Mircea Savu a fost un “general ” de elita. Profesionist sadea si mai ales cult si educat …..A FOST DAT LA O PARTE, CA DEEE…TREBUIE SA RAMANA UNU” CA SPUSU PRIN ARMATA. VAI DE CAPUL EI ARMATA IN CE CLIPE TRISTE A AJUNS.

 3. unul dar nu prost says:

  Asta se supune tot lui Itic ca si intreaga colonie Romanistan ?

 4. Serjentu harsit says:

  OBLIGATORIU la Focsani sau la Cluj!Curios e ca Tonea strica regula si vine de la Focsani la Cluj,o noutate absoluta cred!La Focsani nu a iesit cu absolut nimic in evidenta,a stat “la trecerea timpului”.Cu Spusu,am mai spus_o:Doar daca vrea muschii lui pleaca de la Logistica(unde ii e foarte bine)!Se asteapta aparitia marelui Departament ce va subordona(ingropa) Dp.pt.Armamente,Dir.Medicala,Dir.Domenii si(se aude) Dir.Audit, Dir.Fin.Contabila ,Corpul de control s.a .Acolo vrea Spusu sa fie sef!!!

 5. ursusarctos says:

  Şi totuşi, pentru derbedeii/tîlharii ca d”alde Zice-se, nu “eg”zistă DNA? Băi frate, ce-a ajuns şi Armata asta! Mi-e silă să mai zic ceva despre alţii care, aşa cum bine spunea cineva pe alt subiect, n-au făcut o aplicaţie nici măcr la nivel “companie”…Şi cînd mă gîndesc că în februarie 87 am avut ultima “Mobilizare parţială” cu dislocare în raionul de mobilizare….Şi era o zloată şi nişte nămeţi…

 6. anonim says:

  Foaie verde matostat, Am hotzit shi am furat, Pensie mare am luat!
  Frunza verde de sub rit, N-am furat shi n-am hotzit, Pensie mic-am primit !

 7. vasile says:

  GRADATII”: Pentru ca, prin “constitutia Masonica”, se inchina Marelui Arhitect, masonii isi mai spun, intre ei sau in diverse mesaje secrete, “arhitectii”. Printre “arhitectii” din Ministerul Administratiei si Internelor si din Ministerul Apararii Nationale se numara:

  – generalul Virgil Ardelean (Quattuor Coronati), seful Directiei de Informatii si protectie Informativa (fosta UM 0962, fosta “Doi si”un sfert”);
  – Colonelul Olimpian Ungherea (Quattuor Coronati), redactor la revista “Pentru Patrie”, fost consilier al PDSR si autor al celebrei carti “Clubul Cocosatilor” (o parabola despre masonii din PDSR/PSD care au condus si conduc, din umbra, Romania, carte care l-a deranjat foarte tare pe Adrian Nastase);
  – generalul Gheorghe Carp (fost consilier al lui Ion Iliescu, sef de directie in MAI).
  Cel mai renumit cadru militar activ si totodata mason, pare a fi generalul Mihail Popescu, seful Statului Major General si, practic, seful armatei romane.

  Insusi unul dintre “arhitectii sefi” ai al Masoneriei romane, maiorul Viorel Danacu, provine de la “Interne”. Aceeasi “pepiniera” l-a dat Masoneriei pe colonelul Florentin Calapod (fost sef la UM “Doi sĂ”un sfert”), la inmormintarea caruia se zice ca au fost mai multi masoni decit cruci si gropi in cimitir.

  SERVICII SECRETE: La SRI ii intilnim ca masoni pe urmatorii generali (fosti securisti): Ovidiu Soare (seful diviziei de aparare a Constitutiei), Victor Marcu, Aurel Rogojan (toti trei fosti ofiteri de securitate, cu functii-cheie in DSS, inainte de ‚89) si Vasile Iancu (fost sef de contrainformatii in spionajul lui Ceausescu, fost numarul doi in SRI-ul lui Timofte). Chiar si despre generalul Radu Timofte, directorul SRI, care pina mai ieri infiera masoneria, se spune ca ar fi fost recent initiat in Loja condusa de Stefan Misu (inregimentat in PUR-ul lui Dan Voiculescu, unde raspunde de Departamentul pentru Integrare Europeana).

 8. Marlon Juvet says:

  Nea Vasîle, textu’ lu’ matale e de vreo 12 ani cel puțin..

 9. Socrate says:

  Acum l-a gasit si cauta sa se faca interesant pentru cei care au preocupari domestice. .