Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Doi dintre ofiţerii MAI, găsiţi vinovaţi de nereguli la angajarea în Jandarmerie, fuseseră decoraţi de Preşedinte în decembrie 2010

Doi dintre ofiţerii MAI, găsiţi vinovaţi de Corpul de Control al Ministerului Administraţiei şi Internelor pentru nereguli la angajarea în Jandarmerie, au fost decoraţi de şeful statului, Traian Băsescu, la sfârşitul lui 2010, potrivit cotidianului online Puterea.

Mai mult, potrivit unor surse din MAI,citate tot de Puterea, “toţi acei ofiţeri vizaţi de acest scandal fac parte din gaşca oamenilor lui Blaga”.

Ministrul de Interne, Traian Igaş, l-a eliberat din funcţia de director general al Direcţiei Generale Management Resurse Umane din MAI, pe Adrian Pătraşcu, după ce Corpul de Control al Ministrului de Interne a găsit nereguli în legătură cu modul în care Jandarmeria a deblocat trei posturi de ofiţer şi a organizat, în luna octombrie 2010, concursul pentru ocuparea acestora.

Tot în acest caz, prim-adjunctul şefului Jandarmeriei Române, generalul de brigadă Gheorghe Nicolaie Rugină, va fi cercetat de Consiliul de Judecată al MAI. Prim-adjunctul şefului Jandarmeriei Române, Gheorghe Nicolaie Rugină, şi fostul şef al Direcţiei Generale Management Resurse Umane din MAI, Adrian Pătraşcu, au fost decoraţi, în decembrie 2010, de preşedintele Traian Băsescu, “pentru rezultatele remarcabile obţinute în activitatea profesională”. Adrian Pătraşcu a fost înaintat la gradul de chestor de poliţie printr-un decret semnat în decembrie 2009 de şeful statului.

Potrivit site-ului Ministerului de Interne, la conducerea Direcţiei Generale Resurse Umane a fost împuternicit comisarul de poliţie Paul-Iulian Stoica.

Sursa: Puterea online

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Doi dintre ofiţerii MAI, găsiţi vinovaţi de nereguli la angajarea în Jandarmerie, fuseseră decoraţi de Preşedinte în decembrie 2010”

  1. AMES says:

    Nu stiu cum suporta un minister cu oameni capabili, “MELICII” unui tractorist, care probabil are probleme la tabla imultirii.

  2. Marlon Juvet says:

    Si nea caisa ala, Soric sau cum il cheama, a fost decorat tot de Basescu. Sunt sincer curios care “a” fost faptele lui de arme…