Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Două avioane de luptă s-au prăbuşit în Marea Mediterană

Două avioane de luptă de tip Rafale, de pe portavionul Charles-de-Gaulle al Marinei franceze, s-au prăbuşit în Marea Mediterană, joi, 24 septembrie, în largul localităţii Perpignan, din sudul ţării.

Pilotul unuia dintre avioane a fost recuperat, a anunţat Marina într-un comunicat. Pilotul celui de-al doilea avion prăbuşit este căutat în continuare, precizează acelaşi comunicatul.

“Importante mijloace aeriene şi nautice au fost mobilizate imediat în zonă, pentru a-i căuta pe cei doi piloţi, dintre care unul a fost recuperat”, a afirmat Marina.

“Operaţiunile de căutare continuă pentru a-l găsi pe cel de-al doilea pilot”, a adăugat aceeaşi sursă.

Accidentul s-a produs în jurul orei 16.00 GMT (19.00, ora României), la circa 30 de kilometri est de Perpignan, în cursul unei misiuni de testare la care participau cele două aparate.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Două avioane de luptă s-au prăbuşit în Marea Mediterană”

  1. dodo says:

    rafale, super avion. A fost o coliziune in aer. Inexplicabil pentru doi piloti de test fosti piloti ai marinei nationale. Dar asa sunt toate accidentele de zbor, greu de explicat.