Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Două bombardiere Tupolev Tu-160 au fost interceptate în spaţiul aerian columbian

Preşedintele Columbiei, Juan Manuel Santos, a declarat în urmă cu o zi, că “două bombardiere Tupolev Tu-160, aparţinând Rusiei, au intrat în spatiul aerian columbian fără a cere permisiunea autorităţilor columbiene”.

Avioanele au fost interceptate în spatiul aerian columbian vineri, 1 noiembrie, de către două avioane de luptă columbiene.
Preşedintele Columbian a declarat televiziunii columbiene NTN24, că avioanele au intrat în spaţiul aerian dinspre Venezuela şi că se îndreptau spre Nicaragua, potrivit Ria Novosti.

Preşedintele a declarat că va emite o notificare către guvernul rus în urma incidentului.

Ministrul Apărării din Rusia a declarat că “zborul celor două bombardiere a avut loc în cadrul unui program de antrenament şi că acesta s-a încadrat în normele internaţionale”.

Tupolev Tu-160 este un bombardier supersonic care se află în serviciul forţelor aeriene din 1987. Rusia deţine 15 astfel de bombardiere, dar intenţionează să mărească numărul lor la 30 în viitor.

Flavius Rusu, InfoMondo Militar

Sursa: RiaNovosti

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

4 Responses to “Două bombardiere Tupolev Tu-160 au fost interceptate în spaţiul aerian columbian”

 1. szilard says:

  Am mai pus o intrbare :
  Daca un stat poate fi dat in judecata pentru inselaciune ???
  F-16, care vor fi remodernizate si reparate pe bani grei.
  Faptul ca o parte este in incapacitatea de a ….adica e proasta, NU E O SCUZA, nu poti sa spui in fata legii ca : eu sint prost si de aia am acceptat…
  In 2016 sa te vad Basescu(nume porcesc) !!!

 2. De ce nu se pot creste porci... says:

  Din 89 de la ”lovilutie” toate guvernele cu exceptia guv.Ciorbea [care s-a vandut si el ulterior]au furat au praduit ,inselat,manipulat si prostit populatia pana au adus-o la stadiul de leguma inerta fara constinta de neam si tara .Nu ei politicienii sau guvernantii sunt ”prostii”[organizati acum in formatiuni de crima organizata numite pompos ”partide politice romanesti”] ci populatia care pe deasupra mai e si lasa [cu cateva mici exceptii].Alogenul Ba.secu e cel mai tradator de tara dintre toti conducatorii pe care i-a avut Romania sau chiar principatele romanesti .Oricum masa verde nu va pleca niciodata de la ciolan fara ordinul celor pa care ii slujeste [perciunatii ,FMI ,licuricii ,etc].Stiu ca populatia crede ca in 2014 scapa de el la alegeri dar se inseala grav.Nu populatia mai hotareste ceva acum in colonia asta ..

 3. szilard says:

  Asta asa e, aia de la sate care cred in popi si statui mantuitoare facatoare de minuni si dezlegari de blesteme, nu stiu daca mai exista asa ceva pe la sate in Europa.
  Iar imaginea lui Basescu de viciat(alcool tare de tot, femei, inselaciune cu acel : HA HA HA, plus rude corupte in afaceri de armament, plus EBA care arata bine de ce sa mint, dar ar trebui sa se ocupe de procrearea rasei umane mai mult, decat de politica- rasa umana care este in pericol si de aceea femelele rrrrrromi sint de un inestimabil ajutor si ar trebui venerate de tot felul de boli venerice).

 4. De ce nu se pot creste porci... says:

  Populatia Romanistanului spalata bine pe creier [marea majoritate cu mici exceptii] se inghesuie la lins oase de morti[aduse de ”nija” in sutana contra cost] .Dar la luptat pentru viata copiilor lor [care vor fi otraviti de Chevron RMGC Exxon] nu.