Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Drapelele de luptă ale Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale, Batalioanelor 495 Infanterie şi 2 Infanterie au fost decorate

Într-un comunicat al Preşedinţiei se arată că  drapelel de luptă ale Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale “Amiral Ion Murgescu” precum şi a batalioanelor de infanterie 495 “Căpitan Ştefan Şoverth” şi 2 “Călugăreni” au fost decorate de către Preşedintele României.

Astfel, a fost acordată decoraţia “Virtutea Maritimă” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, Drapelului de luptă al Şcolii Militare de Maiştri Militari a Forţelor Navale “Amiral Ion Murgescu”. Distincţia a fost conferită “cu prilejul aniversării a 115 de ani de existenţă, în semn de înaltă apreciere a înaltului profesionalism şi a rezultatelor remarcabile obţinute, în decursul timpului, în pregătirea maiştrilor militari de marină”.

În semn de recunoştinţă şi apreciere a înaltului profesionalism demonstrat pe timpul participării la îndeplinirea misiunilor asumate de România în teatrul de operaţii militare din Afganistan, preşedintele României, domnul Traian Băsescu, a conferit Ordinul „Virtutea Militară” – în grad de Ofiţer, cu însemn pentru militari, de război, Drapelului de luptă al Batalionului 495 Infanterie „Căpitan Ştefan Şoverth” din București.

Totodată, în semn de recunoştinţă şi apreciere a înaltului profesionalism demonstrat pe timpul participării la îndeplinirea misiunilor asumate de România în teatrul de operaţii militare din Afganistan, domnul preşedinte Traian Băsescu a acordat Ordinul „Virtutea Militară” – în grad de Ofiţer, cu însemn pentru militari, de război, Drapelului de luptă al Batalionului 2 Infanterie „Călugăreni” din Bucureşti.

sursa: comunicat al Preşedinţiei României

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.