Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Drapelul de Luptă al Academiei Tehnice Militare – decorat cu Ordinul „Virtutea Militară”

Ziua de 7 aprilie a fost destul de încărcată pentru preşedintele Traian Băsescu. Astfel,preşedintele a semnat şi decretul de decorare a Drapelului de Luptă al Academiei Tehnice Militare.

“Cu prilejul aniversării a 65 de ani de la înfiinţare, în semn de înaltă apreciere pentru rezultatele deosebite obţinute de-a lungul timpului de personalul unităţii în activitatea de învăţământ şi cercetare, preşedinte Traian Băsescu a conferit Ordinul „Virtutea Militară” – în grad de Ofiţer, cu însemn de pace, Drapelului de Luptă al Academiei Tehnice Militare”, se arată în comunicatul de presă al preşedinţiei României.

Decorarea a fost făcută la propunerea ministrului Apărării Naţionale, domnul Mircea Duşa.

Sursa: comunicat de presă al preşedinţiei României

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

4 Responses to “Drapelul de Luptă al Academiei Tehnice Militare – decorat cu Ordinul „Virtutea Militară””

 1. Asa e, si eu am fost racolat de unul din aceste servicii, dupa ce am terminat facultatea, dar eu nu am vrut, ceea ce imi spune citi bani se cheltuieste aiurea(spalare de bani).

 2. fata visurilor says:

  Mai sunt si altele gen sts ,sipi , dgipi ,etc

 3. ROBERT HORVATH SUA says:

  Bravo Pitulice….bine ai facut. Sunt multi si prosti. Profesionistii au fost dati afara sau
  au intrat in afaceri.

 4. xyz says:

  Aici ai dreptate, profesionistii au fost dat afara sau au fost fortati sa plece. Au ramas multi si prosti, dar nu ai idee cati mafioti si borfasi sunt printre ei.