Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Drona americana prabusita la granita pakistanezo-afgana

Ramasitele unui avion american fara pilot au fost descoperite de militari pakistanezi, in apropierea granitei cu Afganistanul, mai exact, in sudul Waziristanului.
Un purtator de cuvant al armatei pakistaneze a declarat ca avionul s-ar fi prabusit din cauza unor defectiuni si ca ar apartine americanilor.
La randul sau, SUA nu a confirmat pierderea vreunei drone in acea zona.

Un corespondent BBC prezent in Pakistan, a declarat ca aceasta este prima drona americana prabusita pe teritoriul pakistanez. Aceasta, dupa ce autoritatile pakistaneze anuntasera ca au ordonat sa se deschida foc asupra trupelor americane si asupra aparatelor de zbor ale acestora daca vor actiona pe teritoriul Pakistanului.

Sursa: BBC

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.