Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Ehud Barak despre programul nuclear iranian

Ehud Barak, ministrul israelian al Apărării, consideră că “deschiderea diplomatică manifestată de Washington pentru Iran are puţine şanse să oprească eforturile Teheranului în ceea ce priveşte controversatul program nuclear”.

Ministrul israelian al Apărării a subliniază că Iranul reprezintă una din cele mai mari ameninţări pentru viitor şi subliniază că Israelul continuă să ia în calcul toate opţiunile în ceea ce priveşte programul nuclear iranian.
“Cred că americanii au înţeles care este pericolul pentru lumea întreagă”, a subliniat Ehud Barak.

Israelul, SUA, dar şi alte ţări occidentale apreciază că programul nuclear al Teheranului este destinat producerii de arme nucleare, în timp ce autorităţile iraniene susţin că “programul are doar scopuri paşnice, civile”.

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.