Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

eLearning and software for education – conferinţă ştiinţifică internaţionalăă

În zilele de 24 şi 25 aprilie, la Cercul Militar Naţional din Bucureşti, se desfăşoară Conferinţa ştiinţifică internaţională “eLearning and software for education – Let’s build the future through learning innovation!”

Conferinţa ştiinţifică internaţională “eLearning and software for education” este organizată de Universitatea Naţională de Apărare “Carol I”, Universitatea Bucureşti, Universitatea Politehnică Timişoara şi Romanian ADL Partnership Lab.

Cea de-a X-a ediţie a acestei manifestări reuneşte “personalităţi internaţionale de marcă în domeniu, reprezentanţi ai mediului academic, cercetători ştiinţifici şi cadre didactice universitare, manageri şi dezvoltatori de conţinut digital din diverse companii din ţară şi din străinătate”.

În acest sens, Universitatea Naţională de Apărare “Carol I” creează – prin Departamentul pentru învăţământ distribuit avansat la distanţă – o platformă de dialog deschis care permite schimbul de idei şi de rezultate ale cercetării în domeniu, aducând în prim plan inovaţiile tehnologiei şi soluţiile de învăţare pentru viitor.

Sursa: comunicat de presă al MApN

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.