Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Elicopter civil prăbuşit în apropierea celei mai mari baze militare americane de la Kandahar

Un elicopter civil s-a prăbuşit duminică, 19 iulie, în apropiere de cea mai mare bază americană din sudul Afganistanului, făcând mai multe victime.

“Un elicopter civil s-a prăbuşit astăzi, în timpul decolării de pe aeroportul de la Kandahar”, a informat un purtător de cuvânt al ISAF.

“Există victime”, a mai declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt, fără a face alte precizări.

În această regiune, elicopterele civile transportă deseori angajaţi ai unor companii private care lucrează pentru zecile de mii de militari străini desfăşuraţi la faţa locului.

Pe 14 iulie, un alt elicopter care transporta civili străini ce lucrau pentru forţele internaţionale s-a prăbuşit în provincia vecină Helmand, curmând viaţa a şase pasageri şi a unui copil aflat la sol.

Sursa: AGERPRES

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.