Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Elicoptere americane au incalcat spatiul aerian sirian

“Patru elicoptere americane au încălcat spaţiul aerian sirian în jurul orei locale 16.45 (15.45, ora României), pătrunzând 8 kilometri pe teritoriul sirian”, a declarat un oficial sirian, citat de agenţia SANA, preluat de Mediafax.

“Militari americani, debarcaţi din elicoptere, au luat cu asalt o clădire civilă aflată în curs de construcţie şi au deschis focul asupra muncitorilor aflaţi în interior, omorând opt persoane”, a mai adaugat oficialul sirian.
La randul sau SUA, prin intermediul unui oficial, a confirmat aseara faptul că armata americana “a efectuat un raid într-o zonă situată de-a lungul frontierei Siriei cu Irakul, soldat cu moartea a opt persoane şi rănirea altor trei”.

Oficialul american a declarat că atacul a vizat militanti Al-Qaeda, despre care existau informatii ca s-ar ascunde la ferma Sukkariyeh, în apropiere de oraşul Abu Kamal.

“Din cauza lipsei de acţiune a Siriei, “ne-am ocupat singuri de aceste probleme”, a motivat el actiunea americanilor.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete: , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.