Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Elicoptere israeliene de la BLUE SKY – din nou cu probleme!

Potrivit unui comunicat al Ministerului Apărării Naţionale, emis în cursul  dimineţii de 3 august,  se pare că elicopterele israeliene participante la exerciţiul Blue Sky 2010, sunt  cu “probleme”. Vă prezentăm în cele ce urmează comunicatul MApN:

“Marţi, 3 august, în jurul orei 08.00, două elicoptere israeliene de transport tip CH-53, care au participat la exerciţiul comun aerian româno-israelian BLUE  SKY 2010, aflate în zbor de repatriere, au solicitat autorităţilor române să aterizeze în regim de urgenţă, pentru o escală tehnică, în zona localităţii Vulpeşti, judeţul Argeş.

Autorităţile militare române sunt în contact cu echipajele celor două elicoptere, pentru stabilirea nevoilor de sprijin, urmând ca la înlăturarea cauzelor care au impus escala tehnică, elicopterele israeliene să-şi continue zborul”.

Sursa: comunicat de presă al MApN

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.