Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Elicopterele Super Puma fabricate de Airbus – interzise la zbor

Agenţia Europeană pentru Siguranţa Aeriană (AESA) a dispus interzicerea zborurilor elicopterelor Super Puma fabricate de Airbus, după un accident produs la sfârşitul lunii aprilie în Norvegia, soldat cu 13 morţi, potrivit cotidianului Le Figaro.
Măsura luată de AESA vizează toate elicopterele de tip Super Puma H225 LP şi AS332 L2, fabricate de compania Puma Helicopters, şi se aplică în toate ţările Uniunii Europene.

“Această măsură a fost luată din raţiuni de precauţie până când vor fi disponibile noi date”, a comunicat Agenţia Europeană pentru Siguranţa Aeriană.

Decizia a fost luată după un accident aerian produs din cauza unei defecţiuni tehnice în Norvegia, în aprilie, soldat cu 13 morţi.

sursa.www.lefigaro.fr

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.