Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

EULEX a arestat un asasin plătit de actualul premier kosovar

Poliţia EULEX l-a reţinut pe Nazim Blaca, care a recunoscut public că a participat, în calitate de membru al aşa-numitului Serviciu de informaţii din Kosovo” (SHIK), la lichidarea unor politicieni kosovari, comandată de partidul lui Hashim Thaci (actualul premier kosovar, n.r.).
Purtătorul de cuvânt al EULEX, Kristina Herodos, a declarat pentru mass-media din Pristina că reţinerea lui Blaca s-a făcut în baza deciziei procurorului EULEX, subliniind că acesta va fi adus pe 1 decembrie în faţa organelor de anchetă.

Blaca a declarat că a participat, în calitatea sa de membru al SHIK, la 17 acţiuni, printre care omoruri, tentative de omor şi ameninţări cu moartea.

Sursa: TanjugRADOR

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.