Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Eurocopter România va lansa primul elicopter modernizat

Se pare că la finalul acestei săptămâni, Eurocopter România va lansa primul elicopter modernizat ce este destinat forţelor aeriene britanice.
Acesta este primul din cele 30 de elicoptere PUMA care vor fi modernizate în cadrul unui contract de 550 de milioane de euro atribuit de Eurocopter subsidiarei sale din România.

Acţionarii companiei IAR Ghimbav au aprobat în luna aprilie prelungirea perioadei de funcţionare a societăţii Eurocopter România şi după data de 26 iulie 2013.

Consiliul de Administraţie al IAR Ghimbav va trebui să negocieze cu reprezentanţii Eurocopter SAS cea mai bună modalitate de prelungire a contractului, după ce acţionarii au aprobat ca durata de funcţionare a Eurocopter România să se poate face “prin participarea companiei braşovene la creşterea capitalului social al companiei cu valoarea dreptului de uzufruct asupra activelor (terenuri, construcţii şi mijloace fixe), se arată într-un articol din Bursa.

Eurocopter România este un joint-venture între concernul Eurocopter, care deţine 51% din acţiuni, şi IAR Ghimbav, care are 49% din acţiuni.

Compania are 170 de angajaţi.

Eurocopter România face parte din structura grupului European Aeronautic Defence and Space Company EADS N.V. Olanda (EADS).

Sursa: Bursa

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Eurocopter România va lansa primul elicopter modernizat”

  1. Lucian* says:

    oare ce i-a convins sa revina cu modernizarile in Romania?

  2. kamyna says:

    Cititi din ziarele locale dar nu dati mai departe si veti avea surprize….surprize…..