Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Eveniment nefericit la Buzău

Potrivit unui comunicat de presă al MApN, în ziua de 26 aprilie, în jurul orei 01.30, sergentul major Ionel Aniţoiu, aflat în serviciu la UM 01654 Buzău, a părăsit fără aprobare unitatea, având asupra sa un pistol calibru 7,65 mm şi muniţia aferentă.

Subofiţerul s-a deplasat la locul de muncă al soţiei, o staţie de alimentare cu carburanţi din municipiul Buzău, a împuşcat-o mortal pe aceasta, apoi s-a sinucis.

Sergentul major, în vârstă de 34 ani, era angajat în armată din anul 2002 şi avea doi copii.

Conform procedurilor, a fost sesizat Parchetul Militar, iar o comisie din cadrul UM 01654 cercetează circumstanţele producerii evenimentului, se mai specifică în comunicat.

Sursa: comunicat MApN

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “Eveniment nefericit la Buzău”

  1. Chiar in Saptamana Luminata si a treia zi de Paste! Dumnezeu sa-l ierte, sa-i ierte! Saracii copii! Ei cu ce or fi gresit?

  2. La 5 minute dupa ce am scris acest comentariu, am fost anuntat ca a murit o sora de-a mea. MARE ESTE PUTEREA LUI DUMNEZEU!

  3. Lucian* says:

    esti confuz!
    Si la ce i-a folosit lui D-zeu ca ti-a chemat o sora la el?
    Si ce legatura are cu articolul?