Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Exerciţiu comun sârbo-ungaro-român pe râul Sava

Militari din Serbia, România şi Ungaria iau parte în această săptămâna la un exerciţiu comun de pregătire în vederea acordării de asistenţă populaţiei civile în cazul unei revărsări a râului Sava, potrivit Tanjug, citat de AGERPRES.
Exerciţiul trilateral are loc la garnizoana Sabac.

Prima parte a exerciţiului, desfăşurată în teren în zilele de 12 şi 13 iunie a implicat 50 de membri ai armatei sârbe, 22 membri ai armatei ungare şi 21 de membri ai armatei române şi vizează perfecţionarea procedurilor comune de acordare de asistenţă civililor.
A doua parte, care se derulează pe 14 iunie la cartierul general vizează aplicarea soluţiilor stabilite de comandamentul multinaţional.
Astfel de exerciţii trilaterale, cu obiective similare, au mai fost organizate de-a lungul ultimilor ani în cele trei ţări, menţionează un comunicat al ministerului sârb de apărare, citat de MApN.

Sursa: AGERPRES

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “Exerciţiu comun sârbo-ungaro-român pe râul Sava”