Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Exerciţiu româno-olandez

În judeţele Constanţa şi Tulcea a început un exerciţiu întrunit româno-olandez. Navele şi detaşamentele de infanterie marină ale Forţelor navale române şi olandeze vor desfăşura exerciţii complexe pe mare, pe Dunăre şi în zona plajelor din apropierea localităţii constănţene Vadu.Exerciţiul  se va încheia pe 15 aprilie.

El este cuprins în planul de activităţi internaţionale al Ministerului Apărării Naţionale.

Sursa: RADOR

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

6 Responses to “Exerciţiu româno-olandez”

 1. DE CE BAL says:

  Actiune utila, cu precizarea ca politicienii olandezi isi feresc trupele de cele mai incendiare zone din teatrele de operatii.

 2. Ando says:

  Flota militara romaneasca (cat o mai fi), despre care nu se spune prea multe in comparatie cu fortele aeriene(De ce oare?), iata ca isi face simtita prezenta (chiar si simbolic) ocolind furnizorul principalelor fregate (Anglia).

 3. DE CE BAL says:

  Pai de la olandezi s-a luat artilerie cu munitie radioactiva…

 4. Ando says:

  Parca era vorba de piese de artileri care producea iradierea militarilor care le foloseau (sic!).

 5. Ando says:

  CORECT:produceau

 6. DE CE BAL says:

  Si piese…si munitie.