Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Exerciţiul multinaţional Breeze-2014

În perioada 4-13 iulie se desfăşoară exerciţiul cu participare multinaţională “Breeze-2014″. La exerciţiu participă şi România. Anunţul a fost făcut de Ministerul bulgar al Apărării.
“La acest exerciţiu vor participa nave ale forţelor maritime din Bulgaria, Grecia, România, Turcia, SUA, un avion american de patrulare şi patru nave de luptă antimină ce aparţin grupării maritime permanente NATO”, potrivit unui comunicat al ministerului bulgar citat de AGERPRES.

Aceste exerciţii au ca obiectiv îmbunătăţirea cooperării între forţele militare ale ţărilor participante şi a capacităţii de participare la operaţiunile anticriză, se mai precizează în comunicatul Ministerului Apărării de la Sofia.

 

Sursa: AGERPRES.

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.