Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

F-16 au “zburat” din planurile de achiziţii ale Guvernului

Ministrul Finanţelor a declarat la The Money Channel că, în condiţiile în care cheltuielile bugetare sunt reduse la un nivel care să asigure supravieţuirea instituţiilor statului, nu se ia în discuţie, în momentul de faţă achiziţia de avioane de luptă F16.

“Nu există cheltuieli cu F16, e o discuţie, în niciun caz astfel de cheltuieli nu sunt posibile în momentul ăsta. Nu există nicăieri în buget o majorare de cheltuieli în zona achiziţiilor militare. Nu există în acest moment o aprobare a Parlamentului pentru această achiziţie. Este un subiect care astăzi este de neacceptat”, a adăugat Vlădescu.

sursa: The Money Channel

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

5 Responses to “F-16 au “zburat” din planurile de achiziţii ale Guvernului”

 1. vios says:

  Adio, dar raman cu tine!(MIG-ul 21). Nu vor lua nimic, asta-i sigur. Sa vedem ce vor spune, cand, Doamne-fereste, Mig-urile se vor prabusi; ce le vor spune mamelor, sotiilor si copiilor pilotilor cazuti. Nemernicii, nu i-au in considerare ofertele “de criza” ale Gripen, Eurofighter, F-16. Este adevarat ca nu sunt bani, dar probabil ca n-au citit cu atentie ofertele, sau mai bine zis, nu i-a interesat. Cu asa ministru si cu asa conducere, ce sa zicem -ne meritam soarta!

 2. Lucian* says:

  Mai bine taiau contributia la Catedrala Mantuirii Neamului si de 100 milioane gaseau o solutie de compromis cu IAR99 sau alte avioane. Ceilalti 100 mil $ pot sa intre la Fondul Solidaritatea.
  Oricum, catedrala este ultima chestie de care avem nevoie acum. Sunt destule alte biserici paraginite si nefolosite.

 3. micutzul says:

  VIOS
  La nesimtirea care e acum, nu le spun nimic vaduvelor si orfanilor. Dar sigur le iau impozit pe banii de la asigurari. Mai doneaza vaduva 25 la suta la fondul acela, mai gasesc baietii ca avionul s/a prabusit ca urmare a unei erori umane si ca la unitate lipsesc niste chestii si vaduva trebuie sa mai dea 75 la suta. Si apoi mai………

  LUCIAN

  Cum sa taie de la biserici? Imi aduc aminte de un film cu spaga la arhinustiucum de Constanta…. Si asta a fost un fas si atat. Poate era mai bine daca dadeau cimentul, aurul, sticla, laminoarele, otelariile, vapoarele, energia electrica …. la biserica. Macar le mai vedeam si noi si aveau romanii unde sa traga la spaga….sau la saiba?

 4. Lucian* says:

  mda, dar din pacate bisericosii nostri nu sunt ca bisericosii vestici din sec XIII care se chemau cruciati si au ras Orientul mijlociu in cautarea ipotetica a salvarii sufletului.
  Sincer, banii aia s-au dus dracului si nu la Dumnezeu.
  Romania nu cred ca o sa castige nimic din asta.
  Posibil ca mantuirea sa fie pe lumea cealalta, dar te baga intai in iadul de pe lumea asta si inca nimeni nu a zis cum este pe lumea cealalata.

 5. micutzul says:

  @LUCIAN
  Are grija Bocbaselu sa fie naspa aici , ca sa ne placa dincolo… Problema e ca sper ca boc nu o sa vina si dincolo cu aere de atoatestiutor, sau cu principiul contributivitatii, ca acolo chiar il bat de se … pe el. Sau face ca Thutankamon, ia si sepepistii cu el?