Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Filiala 1 Sibiu a SCMD – va răspunde “prezent” la mitingul de pe 1 martie

Pe adresa redacţiei InfoMondo militar a sosit un comunicat elaborat de Filiala 1 Sibiu a SCMD şi semnat de Preşedintele Biroului Operativ Col.(r) Tudosie Stefan.  În comunicat se arată că la acţiunile de protest ce vor avea loc pe 1 martie, Filiala 1 Sibiu a SCMD va participa cu un detaşament format din 40 de membri ai filialei .

Deasemenea, pe plan local, o delegaţie a filialei va înmâna Prefectului Judeţului Sibiu un document de protest spre a fi înaintat  pe această cale Guvernului României.

“Reînnoim şi cu acest prilej apelul nostru adresat tuturor militarilor în rezervă, funcţionarilor publici cu statut special, piloţilor şi celorlalte categorii socio-profesionale afectate de acţiunile actualilor guvernanţi la unitate în lupta împotriva acestora! Reamintim totodată ca , potrivit art.118 alin. 1 din Constituţia României, Armata este subordonată exclusiv voinţei poporului pentru garantarea suveranităţii, a independenţei şi a unităţii statului, a integrităţii teritoriale a ţării şi a democraţiei constituţionale”, se arată în comunicatul trimis redacţiei.

Comunicat de presa SCMD Sibiu

Etichete: , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “Filiala 1 Sibiu a SCMD – va răspunde “prezent” la mitingul de pe 1 martie”

  1. colonelul says:

    BRAVO FANE! Ai ramas fidel ideilor de loialitate,curaj si mandrie de “catana’ Sa ne ajute DuMnezeu in demersurile noastre. Tara asta a incaput pe mana unor NULITATI care va duce poporul roman la pierzanie. NU CRED CA ADEVARATII PATRIOTI SUNT DE ACORD.

  2. SAM says:

    Felictari Filialei SIBIU de la un fost tanchist

  3. rezerv says:

    peste 1000 ! parca vroiati sa iesiti peste 10 000. peste 1 000 sant cei carora le-a scazut pensia. cam putin pentru galagia provocata. scaderea pensiei nu mai este sloganul principal. acum se scoate in fata statutul de militar.