Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Forţele Aeriene ruse vor achiziţiona 60 de elicoptere Mi-28UB

elicopter Mi-28UB foto RIA Novosti

elicopter Mi-28UB foto RIA Novosti

Comandantul Forţelor Aeriene ruse a declarat cî Ministerul rus al Aparării va achiziţiona aproximativ 60 de elicoptere modelul Mi-28UB până în anul 2020, cu scopul de a îmbunătăţi condiţiile de antrenament ale piloţilor de pe elicopterele de luptă Mi-28N.

Elicopterul Mi-28UB este varianta de antrenament a elicopterului de luptă Mi-28N, care este şi principalul elicopter de atac al Forţelor Aeriene din Rusia şi care poate executa misiuni de atac împotriva altor elicoptere, a tancurilor şi a poziţiilor de apărare fortificate în orice condiţii meteorologice pe timp de zi sau de noapte.

Ministerul rus al Apărării a declarat că are în plan achiziţionarea a maximum 67 de elicoptere de luptă Mi-28N până în 2015, cu scopul de a inlocui în întregime elicopterele de genereţie mai veche.

Declaraţia Ministerului Apărării vine la puţin timp după ce premierul rus, Dmitry Medvedev a aprobat un plan de îmbunătăţire a industriei aviatice.

Flavius Rusu

Sursa: RIA Novosti

caracteristici tehnico tactice comperative elicopter Mi 28 si Apache foto RIA Novosti

caracteristici tehnico tactice comperative elicopter Mi 28 si Apache foto RIA Novosti

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “Forţele Aeriene ruse vor achiziţiona 60 de elicoptere Mi-28UB”

 1. ROBERT HORVATH SUA says:

  UN STAT RUSOFIL IN INTERIORUL ROMANIEI !

  Autonomia ma deranjeaza din alt punt de vedere.
  KGB a pregatit pentru doborarea lui Ceausecu doua organizatii
  paralele. Una relativ romaneasca Brucan, Iliescu ,Roman si
  una ungureasca ….care s-a cristalizat in jurul UDMR.
  UDMR ESTE O AGENTIE KGB SUB ACOPERIRE MAGHIARA,
  Autonomia unei parti din Ardeal al creia o regiune controlata
  de Rusia. Orbita de nationalismul anti unguresc nu se realizeaza

  ce se ascunde in cererile de autonomie sau cine se ascunde.
  Wikileaks Telegrama Ambasadei SUA catre Departamentul de stat :
  dresată adjunctului secretarului de stat pe probleme europene, : „Este îngrijorătoare mărirea influenţei UDMR din România şi rolul ei ca unealtă a intereselor ruseşti”
  Dezvaluirile notelor diplomatice facute de Wikileaks confirma ce am sustinut constant si anume ca in Romania actioneaza o puternica agentura rusa care a reusit sa se infiltreze la cel mai inalt nivel si chiar sa controleze institutii ale statului.
  Numirea lui G.Frundo ca principalul consilier al premierului Ponta produce ingrijorare si chiar consternare… intra in atentia Ambasadei SUA.
  Frundo este considerat seful agentiei ruso maghiare din Romania.
  Evident acest lucru spus de ambasada americana de la Bucuresti are alta greutate, iar acest lucru explica neincrederea institutiilor din SUA in cele din Romania, inclusiv in cele care ar fi trebuit sa vaneze reteaua ruseasca din politica, economia si presa din Romania.

 2. Maria Tereza ! says:

  RUSSIAN – e pe val ! Japan o datorie de 201% din PIB ! Adica vreo 300de trilioane! de dolari ! O Urmeaza la mica distanta ….USA !

 3. szilard says:

  Da, dar ce-i care tiparesc dolarii sint americani, de aceea europenii le-au dat o ” lovitura fulgeratoare ” americanilor prin introducerea in sfarsit a monedei EURO.