Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Forumul Naţional de Securitate – a II-a ediţie

În zilele de 21 şi 22 octombrie, la Palatul Cercului Militar Naţional din Bucureşti, se desfăşoară Forumul Naţional de Securitate cu tema “Cyber Security”.
Aflat la a doua ediţie, evenimentul este organizat de Universitatea Naţională de Apărare “Carol I”, în colaborare cu Academia Oamenilor de Ştiinţă din România (Secţia de Ştiinţe Militare) şi cu Centrul de Analiză şi Studii de Securitate.

La eveniment participă “reprezentanţi ai Preşedinţiei, ai Guvernului României, ai NATO şi UE, precum şi ai altor structuri guvernamentale cu atribuţii în domeniul securităţii şi apărării naţionale”, potrivit unui comunicat de presă al MApN.

În centrul dezbaterilor se va afla conceptul de “Cyber Security”, concept de interes major pentru instituţii publice, academice, organizaţii guvernamentale şi nonguvernamentale, precum şi pentru instituţii private.În acest sens, printre participanţi se vor afla şi reprezentanţi ai unor renumite companii naţionale şi multinaţionale de producţie în domeniul securităţii şi apărării,

“Cea de-a doua zi a evenimentului, intitulată “Wireless Security”, va fi dedicată soluţiilor tehnice în domeniul securităţii cibernetice, unde se aşteaptă ca schimbul de idei şi contribuţia participanţilor să fie de un real interes”, se mai arată în comunicat.

Sursa: comunicat de presă al MApN

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.