Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Fost jandarm, a spart adresele de mail ale mai multor oficiali români

Un fost jandarm din Constanţa, Florin Nicolae, urmează să fie reţinut pentru 24 de ore, la solicitarea procurorilor DIICOT de la Judecătoria Sectorului 5.

Florin Nicolae a fost adus la Judecătoria Sectorului 5, instanţa urmând să decidă dacă admite propunerea procurorilor şi emite pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă.
Hackerul, fost jandarm, este din Constanţa, are 30 de ani şi folosea numele “Virgil” când accesa sistemele informatice.

Acesta este suspectat că ar fi spart adresele de mail ale mai multor oficiali, printre care şi pe cel al fostul ministru de Interne, Traian Igaş.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Fost jandarm, a spart adresele de mail ale mai multor oficiali români”

 1. Anonim says:

  pe scurt:
  daca tot a fost apa de ploaie cu lt alex.gh.(ministru,presedinte bla,bla) acum nebunu’ asta de rh(pozitiv) are un nou idol -jandarmul din art de mai sus.Iarasi vedem ca si asta ajunge,ministru,presedinte,etc….ca doar lupta impotriva dictaturii pe toate blogurile la liber.

  PS Ce smecher mosu asta RH ,baga tot timpul link-uri spre blogul lui doar,doar o da vre-un curios macar un click ……..saracu ce foame ii e.
  Nici o sansa RH,nici o sansa!!

 2. ASP PFD says:

  Eu stiam ca iGas i-a ,,spart” pe (si pe) jandarmi,nu ca el ar fi fost ,,spart”.Dar vom vedea ,,istoria” in presa.