Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Fostul ataşat român al apărării de la Chişinău lăudat de ministrul moldovean al apărării

În timpul unei întrevederi între Ministrul Apărării Republicii Moldova, Vitalie Marinuţa, şi Ambasadorul României la Chişinău, Marius Lazurca, primul a ţinut să aprecieze contribuţia colonelului Danicu Tănasă la desfăşurarea unor programe militare bilaterale dintre cele două state româneşti.

Ministrul Marinuţa şi-a exprimat recunoştinţa pentru oportunităţile de instruire şi perfecţionare profesională a militarilor Armatei Naţionale în instituţiile de învăţământ din România.

În această ordine de idei, “Vitalie Marinuţa a apreciat înalt activitatea fostului ataşat militar, a colonelului Danicu Tănasă, care a contribuit semnificativ la desfăşurarea mai multor programe benefice pentru ambele state”.

În noiembrie 2012, ataşatul militar la Chişinău era rechemat la Bucureşti ca urmare a opririi sale în trafic şi constatării faptului că se afla sub influenţa alcoolului. S-a speculat la vremea respectivă că acţiunea era efectuată sub coordonarea unor servicii secrete din spaţiul ex-sovietic.

sursa: Ziua Veche

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.