Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Fostul general Victor Stănculescu – supus unei noi expertize medicale

Tribunalul Militar Bucureşti a hotărât că, în cazul fostului general Victor Athanasie Stănculescu, este necesară efectuarea unei noi expertize medicale.

Aceasta, după ce Victor Stănculescu a formulat o nouă cerere de întrerupere a detenţiei, motivând problemele de sănătate pe care le are.

Fostul general este condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul Revoluţiei. Sentinţa a fost dată pe 15 octombrie 2008 de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prin decizie definitivă şi irevocabilă. Procesul se va relua în data de 24 martie.

Curtea Militară de Apel va judeca recursul procurorilor referitor la eliberarea pentru două luni a fostului general Mihai Chiţac, condamnat tot la 15 ani de închisoare în acelaşi dosar. Mihai Chiţac a obţinut eliberarea temporară din motive medicale.

Sursa: RADOR

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.