Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Fostul şef al Mossadului, despre atacarea Iranului

Meir Dagan, fost Şef al serviciilor israeliene de informatii Mossad,a declarat că este împotriva atacării siturilor nucleare iraniene, potrivit AFP, preluat de Hotnews.

“Atacarea Iranului înainte de a reflecta la toate celelalte abordări nu este o soluţie viabilă”, a afirmat Dagan.

Barack Obama “a spus clar că opţiunea militară este luată în considerare şi că nu va lăsa Iranul să se înzestreze cu arma nucleară şi din experienta mea am încredere în preşedintele american”, a adaugat Meir Dagan.

Statul evreu şi-a intensificat în ultimele săptămâni ameninţările privind o intervenţie militară menită să împiedice Teheranul să realizeze progrese pentru obţinerea armei atomice.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a afirmat luni, într-un discurs sustinut la Washington, că “nici diplomaţia şi nici sancţiunile nu au reuşit să frâneze dezvoltarea controversatului program nuclear al Iranului”.
“Niciunul dintre noi nu îşi poate permite să aştepte mult mai mult”, a mai afirmat Netanyahu.

Sursa: AFP, Hotnews

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.