Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Franţa nu îşi va suplimenta efectivele din Afganistan

În cadrul unei conferinţe de presă comune cu omologul său american, preşedintele francez, Nicolas Sarcozy, a apreciat vineri, la Strasbourg, că Franţa este în Afganistan pentru a combate “terorismul şi fanatismul”.

El a declarat că Franţa, care şi-a suplimentat contingentul din Afganistan anul trecut, nu intenţionează să trimită alţi militari. În schimb “suntem pregătiţi să facem mai multe” pentru a forma poliţia şi jandarmeria afgană, a declarat el.

sursa: MEDIAFAX

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Franţa nu îşi va suplimenta efectivele din Afganistan”

  1. Ando says:

    Sarkozy raspunde in acest fel liderului american, care sugera ca Europa va deveni tinta teroristilor si ca poate ar fi bine sa se implice mai mult in lupta contra terorismului

  2. DE CE BAL says:

    Viitorul Afganistanului va fi transat la apropiatele alegeri, cu varianta probabila, intr-un mod surprinzator, cu lideri noi.
    Trupele NATO sunt considerate pana si de actualul presedinte Karzai, ca fiind de impunere a unei solutii straine de dorinta afganilor.
    Optiunea partiala a lui Obama, pentru recurs la “manu militari” aminteste de Vietnam…