Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Fregata “Regele Ferdinand” gata de “Active Endeavour”

In perioada 1-30 noiembrie, fregata “Regele Ferdinand” va executa o misiune in cadrul operaţiei “Active Endeavour” în Marea Mediterană.

Fregata românească va executa misiuni specifice de prevenire şi combatere a terorismului şi a traficului ilegal, alături de alte nave şi forţe aflate sub comandă NATO.

Misiunea reprezintă a şasea participare a Forţelor Navale Române la această operaţie militară prin care ţara noastră contribuie activ la sporirea securităţii în Europa.

Fregata este comandatã de căpitan-comandorul Mihai Panait şi are la bord, pentru această misiune, un echipaj alcătuit din 203 marinari.

Ceremonia de plecare va avea loc Vineri, 29 octombrie, începând cu ora 9.00, în portul militar Constanţa.

sursa: Biroul de presă al MApN

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.