Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Gabi Oprea – naş de botez al copilului unuia din militarii ucişi în Afganistan

Se pare că Gabriel Oprea, Ministrul Apărării, este într-o continuă campanie de imagine publică. Astfel, pe data de 30 mai, acesta l-a botezat pe copilul militarului Florin Bădiceanu, care a fost ucis, în luna februarie, în Afganistan.  Ceremonia a avut loc în comuna argeşeană Budeasa, localitatea natală a sublocotenentului post-mortem.

La botez, care s-a desfăşurat la biserica din satul Valea Mărului, comuna Budeasa, au luat parte militari din MApN, dar şi colegi din UNPR ai lui Gabriel Oprea – Cristian Diconescu, Marian Sârbu şi Anghel Iordănescu.

La slujba de botez, care a fost oficiată de un sobor format din patru preoţi, a participat şi fostul ministru al Apărării Teodor Meleşcanu.

Băieţelul a primit numele Gabriel Florin.

Militarul Florin Bădiceanu de la Batalionul 33 “Vânători de Munte” Posada Curtea de Argeş a murit în 23 februarie, în timpul unei misiuni în Afganistan, după ce vehiculul blindat în care se afla a trecut peste un dispozitiv exploziv. Subofiţerul era la a doua misiune în Afganistan, avea 31 de ani, era căsătorit şi mai avea un copil.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.