Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Gaddafi aproape de a fi invins

Comandantul misiunii NATO în Libia – general-locotenentul canadian Charles Bouchard, a declarat într-un interviu acordat agentiei de stiri France Presse ca forţele loiale colonelului Muammar Gaddafi nu mai pot “conduce o ofensivă credibilă”, iar rebeliunea avansează pe toate fronturile.

“Forţele lui Gaddafi nu mai au posibilitatea de a conduce o ofensivă credibilă”, la scară mare, atingând populaţia civilă, a declarat generalul canadian.

“Forţele regimului Gaddafi de la sol continuă să scadă atât în forţă, cât şi în dorinţă. Continuăm să vedem de asemenea mulţi mercenari, mercenari fără milă, care vin din alte ţări şi care sunt angajaţi de forţele lui Gaddafi pentru a abuza bărbaţi, femei şi copii”, a adăugat general-locotenentul Bouchard de la Napoli, în Italia, unde se află comandamentul care conduce operatia NATO  din Libia.

sursa: AGERPRES

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Gaddafi aproape de a fi invins”

  1. Trifon Gruju says:

    INFO OPS Cine poate sa separe adevarul de propaganda? Petrolul libian e de o calitate foarte buna iar conducatorul este izolat.

  2. Lucian* says:

    Aiurea!
    pana nu calca un infanterist (rebel sau NATO) in palatul lui Gaddafi nu s-a terminat absolut nimic!
    Poti sa ai cea mai tare aviatie din lume daca nu ai infanterie la sol sa controleze terenul, nu controlezi cam nimic.