Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

General polonez – comandant adjunct la Comandamentul aliat pentru transformare din Norfolk

Generalul locotenent polonez Mieczyslaw Bieniek va prelua funcţia de comandant adjunct la Comandamentul aliat pentru transformare din Norfolk, aceasta fiind cea mai înaltă poziţie ocupată de un polonez în cadrul Alianţei.

Aceasta este una dintre cele două structuri de comandă ale Alianţei şi se ocupă de antrenarea şi transformarea forţelor NATO.

Postul de comandant adjunct la sediul NATO din Norfolk este prestigios şi Polonia va împărţi postul, prin rotaţie, cu Italia, timp de trei ani.

Mieczyslaw Bieniek a fost reprezentantul Poloniei în Comitetul militar al NATO. Acum el este un general de trei stele, dar, până în septembrie, se va emite un ordin pentru a i se acorda patru stele.

biografie

sursa: Polskie Radio

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.