Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Generalii şi ofiţerii cercetaţi de DNA au fost puşi la dispoziţie

Potrivit prevederilor art. 89 din Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare, ministrul apărării naţionale a ordonat punerea la dispoziţie, începând cu data de 9 decembrie a.c., a cadrelor militare împotriva cărora a fost pusă în mişcare acţiunea penală.

Direcţia pentru Prevenirea şi Investigarea Corupţiei şi Fraudelor şi alte structuri specializate din Ministerul Apărării Naţionale au colaborat cu Direcţia Naţională Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor de corupţie săvârşite de militari, în vederea cercetării unor fapte de corupţie sau în legătură cu corupţia, săvârşite de cadre militare aparţinând M.Ap.N.

sursa: Biroul de presă al MApN

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Generalii şi ofiţerii cercetaţi de DNA au fost puşi la dispoziţie”

  1. B says:

    Ce să-ţi spun! Dar până acum cu cine a colaborat.