Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Generalul în rezervă John Kelly – viitorul şef al Departamentului pentru Securitate Internă?

Preşedintele ales al SUA, Donald Trump, intenţionează să-l numească pe generalul în rezervă John Kelly la conducerea Departamentului pentru Securitate Internă, potrivit CBS News, preluat de Reuters. John Kelly, fostul şef al Comandamentului Sudic al SUA până la începutul lui 2016, a acceptat propunerea lui Donald Trump, a precizat CBS. Din această poziţie, Kelly a condus operaţiunile militare ale forţelor armate ale SUA în America Centrală şi de Sud.


John Kelly este al treilea general pe care Trump l-a ales pentru o funcţie importantă în administraţia sa, precizează Reuters.
Viitorul preşedinte al SUA, Donald Trump, a anunţat că îl va numi pe generalul de marină în rezervă James Mattis la conducerea Pentagonului, în timp ce generalul în rezervă Michael Flynn a fost ales pentru funcţia de consilier pe probleme de securitate naţională.

Sursa: CBS, Reuters

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Generalul în rezervă John Kelly – viitorul şef al Departamentului pentru Securitate Internă?”

  1. vasile says:

    Se observa clar ca, o administratie puternica se bazeaza pe militari care au fost educati si au juarat sa-si apere tara cu pretul vietii. Numai la noi se numesc in functii de foarte mare raspundere in stat numai straiini de neam si tara.