Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Generalul Philip M. Breedlove – primit de Traian Băsescu

Traian Băsescu, l-a primit joi, 30 ianuarie, la Palatul Cotroceni, pe domnul general Philip M. Breedlove, Comandantul suprem al Forţelor aliate din Europa (SACEUR).

În cadrul întrevederii, Traian Băsescu “a vorbit despre angajamentul ferm al României faţă de Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) şi despre importanţa pe care ţara noastră o acordă misiunilor Alianţei”, se arată într-un comunicat de presă remis de preşedinţia României.

Generalul Philip M. Breedlove a felicitat România cu ocazia împlinirii a 10 ani de când a devenit membră a Alianţei Nord-Atlantice şi a subliniat profesionalismul militarilor români implicaţi în misiunile Alianţei.

Preşedintele Traian Băsescu şi generalul Philip M. Breedlove au abordat, totodată, aspecte privind organizarea viitorului Summit al NATO de la Londra din perioada 4 – 5 septembrie a.c. şi posibilităţile de intensificare a cooperării dintre România şi NATO.

Sursa: comunicat de presă al preşedinţiei României

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.