Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Generalul Victor Athanasie Stănculescu a fost eliberat pentru 1 an

Tribunalul Militar Teritorial Bucureşti a decis, marţi, 12 mai, să întrerupă executarea pedepsei pe motive medicale, a generalului Victor Athanasie Stănculescu, în dosarul în care acesta a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru Revoluţia de la Timişoara.

Decizia prevede punerea imediată în libertate a lui Stănculescu şi poate fi atacată cu recurs.

Perioada de eliberare este de un an, de pe 12 mai 2009 până pe 12 mai 2010.

Stănculescu nu are voie să iasă din Bucureşti şi Ilfov fără încuviinţarea instanţei militare.
El trebuie să se prezinte la Poliţie ori de câte ori este chemat, nu poate sa nu îşi schimbe locuinţa fără să anunţe şi nu are voie să deţină sau să folosească arme.

Sursa: NewsIn

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

12 Responses to “Generalul Victor Athanasie Stănculescu a fost eliberat pentru 1 an”

 1. Ando says:

  Un lucru absolut normal. Era absurd sa se mentina aceasta situatie. Trist este ca eliberarea s-a facut pana la o anumita data si nu definitiv. Sunt uimit de faptul ca persoane cu adevarat vinovate zburda in libertate. Astfe de intamplari distrug fibra nationala. Aceasta sa fie miza!

 2. DE CE BAL says:

  O FI FOST DE ACORD SI FOSTA SECRETARA DE STAT ELISABETA GEORGETA IONESCU, ISTERICA CARE A SCOS DIN MINTI DOI GENERALI DIN MINISTERUL LUI MELESCANU?

 3. Schwartzkopff says:

  pentru D C BAL,
  Nu stiu cat de isterica era dar arata beton!!!:):)

  pentru Ando,
  Cred ca e normal sa plateasca daca a gresit la fel cum e normal sa fie eliberat sa se trateze daca e bolnav dar punerea permanenta la zid a justitiei e contraproductiva. Ca nu e singurul vinovat, ca a fost o decizie luata dupa aproape 20 de ani, sunt chestiuni de discutat dar decizia justitiei trebuie respectata.

 4. DE CE BAL says:

  Domnule S…
  1.Isteria mentionata poate fi confirmata de actualul loctiitor al Directiei Generale de Informatii a Apararii.
  2.Propun sa reintre Stanculescu dupa gratii, cu toata echipa lui Ion Iliescu, marele Liberator ( cu litere rusesti…).

 5. Bure Bista says:

  Pt. Schwartzkopff,

  Dragule erai prin teatru de operatii cand ai analizat produsul feminin in discutie (a ta si a lui DE CE BAL) de ai tras concluzia asta?

 6. Schwartzkopff says:

  draga BURE B,
  Ca sa mai uitam de sporurile matrasite- tii minte replicile din “A Few Good Men” (1992) cand la un moment dat Col Jesep (Jack Nicholson) ii spune tanarului ofiter de justitie subordonat anchetatoarei (Demi More) “if you’ve never had a blowj.. from a superior officer you’ve missed the best in life. But I’ll just take cold showers till they elect some gal president”

 7. DE CE BAL says:

  Elisabeta Georgeta Ionescu este produsul PNL – la nivelul noii organizatii: “UTC-istii de ieri, liberalii de azi…”
  Matrasita de fostul sef al Camerei Deputatilor de la Parlament la Ministerul Apararii i-a luat in primire pe ex-procurorul general al Republicii si pe loctiitorul mostenit, pana cand… primul, exasperat, cu sprijinul lui Base s-a mutat in subordinea directa a ministrului securist Mele, iar al doilea a fost internat in spital, unde numai o operatie pe inima l-a salvat de situatia in care a ajuns datorita nervilor Madamei de Prost Gust a PNL.
  Sa nu scriu eu mai multe, Burebista…

 8. Doctorul says:

  Pentru DCBAL: Gresiti, domnule! Am foaia de operatie a loctiitorului Elisabetei din PNL! Cauza medicala este mult mai veche, cu radacini de cel putin 8 ani, de cand munteanul este postat pe functie de Encutescu, iar chestiunea cu inima se datoreaza in special complexului de locuinte si zbaterilor cu Rotary…Sa mai spunem ca are o sotie mult-mult mai isterica decat Elisabeta? Dam un link video cu sotia? Rog mai multa rigoare, chiar si pe ce spune ex-procurorul actual loctiitor…care, e adevarat, stie multe si despre dosarelele lui Baselu…

 9. SENSIBLU says:

  alo! domnul Colonel P. DCBAL? dar ai facut o mare pasiune pentru aceasta Elisabeta! e cumva povestea caia u struguri? erau prea acri? ca despre dl munteanu stim cu totii ce suferinte are la …. apartament, am vazut si la stiri. Iar cu inima, cred ca l-au blestemat proprietarii casei pe care a refuzat sa o elibereze. Sau poate cadrele care asteapta de ani buni sa intre in casele promise si care sunt in pragul disperarii…
  In alte situatii, Elisabeta a fost de un calm englezesc, chiar si atunci cand desi ar fi trebuit sa il trimita pe colonelul Petrescu la Comisia de disciplina, i-a mai dat un ragaz ca sa se reconcilieze cu subordonatii pe care sistematic ii umilea. Nu a fost la fel de iertatoare cand acelasi colonel dupa ce ani de zile si-a mentinut pe functie ca si contabila la trustul de presa o cumnata a nevestei care a incurcat rau de tot socotelile, a refuzat sa scoata la concurs si mai apoi sa angajeze un contabil adevarat.

 10. Schwartzkopff says:

  Sensibilule cred ca bati campii!! Revino-ti.

 11. De ce spital says:

  Pentru Schwartzkopff: Sensiblu are dreptate de data aceasta. haideti sa nu mai punem atata patos in comentarii, este un forum deschis si sa recunoastem atunci cand cineva vine cu argumente. Se vorbeste de un anumit dl colonel Petrescu, iesit pe usa din dos a istoriei recente a armatei, lucru perfect adevarat. Stiti ca nu ma joc cu cuvintele si nici cu invectivele. Ce s-a intamplat cu cumnata nevestei, contabila Surdu Costina, este adevarat si mai stiu ca exista o cercetare a DNA, care nu a fost finalizata, unde si ofiterul citat este…citat. Cam atat deocamdata.

 12. TRUSTUL DE PRESA says:

  Se implinesc sase luni de cand am intrat si noi in randul presei libere! Am scapat de dictatorul petrescu si slugile lui! amin