Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Generalul Voronin acuză implicarea serviciilor secrete româneşti în R. Moldova

Liderul PCRM, generalul Vladimir Voronin, afirmă că “Guvernul Republicii Moldova, condus de Vlad Filat, are 16 consilieri care fac parte din serviciile secrete româneşti”.
“Să vă mai spun ceva. Şaisprezece consilieri din România are Filat şi miniştrii săi. Trei tovarăşi au titlul de colonel, iar unul dintre ei ne este cunoscut că e chiar general. Toţi fac parte din serviciile speciale româneşti. Mai există unul din SUA, plus cei neoficiali. Iată cine guvernează Moldova”, a declarat Voronin potivit PRO TV Chişinău citat de MEDIAFAX.

Liderul PCRM a acuzat Alianţa pentru Integrare Europeană (AIE) că nu este în stare să guverneze singură Republica Moldova.

Voronin îl acuză pe Vlad Filat, care este liderul PLDM, că va face tot posibilul să ajungă preşedinte al Republicii Moldova.

“Vlad Filat îşi doreşte să fie preşedinte”, a declarat liderul PCRM. Filat nu se va opri din “ţesut intrigi” până nu va ajunge şef al statului, susţine liderul comunist.

 

 

Sursa: MEDIAFAX

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Generalul Voronin acuză implicarea serviciilor secrete româneşti în R. Moldova”

 1. Faruk says:

  Rugaminte catre toti membrii SCMD

  Stimati colegi,

  Constat ca …

  Comentariul a fost oprit de la publicare deoarece continutul sau nu face referire la articolul postat.
  Daca doriti publicarea unui mesaj sau comunicat al SCMD va rog transmiteti continutul acestuia pe adresa noastra: contact@infomondo.ro cu mentiunea in ca calitate faceti acest lucru

 2. karadeniz says:

  Bun, ai copiat un articol de pe SCMD și l-ai postat aici, la comentariile articolului despre Voronin și serviciile secrete românești. Și ce vrei să facem ?