Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Germania a pus punct proiectului privind construirea unei drone

Germania a decis să pună capăt proiectului privind construirea unei drone. Deși s-au investit deja peste 500 de milioane de euro în construirea prototipului, teama că Eurohawk ar putea încălca normele UE și ar putea risca să nu fie certificat, a determinat Germania să ia o astfel de decizie.
“Mai bine să punem punct ororii, decât să trăim o oroare fără sfârșit, a spus ministrul german al Apărării,Thomas De Maiziere, în fața parlamentului.

sursa: EUObserver

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “Germania a pus punct proiectului privind construirea unei drone”

 1. ROBERT HORVATH SUA says:

  DECLARATIE INCENDIARA !
  PACEPA : SUTE DE OAMENI AU FOST UCISI SA NU SE AFLE ADEVARUL DESPRE REVOLUTIE !
  Continuarea interviului acordat jurnalistului Robert Horvath

  R.H. Cum este posibil ca dupa 20 de ani Romania sa ramana un stat politist
  si un criminal notoriu ca Dan Voiculescu sa se bucure de ” banii lui Ceausescu ” ?

  Pacepa La fel ca in Rusia securitatea conduce totul democratia fiind de suprafata.
  În Rusia, care are de asemenea presa libera, serviciile secrete domina întreaga viata economica, sociala si politica. Presedintele Rusiei si peste 50% din membrii guvernului federal sunt fosti KGB-isti. . În anii comunismului, KGB-istii erau un stat în stat. Acum ei sunt statul.

  R.H. V-am cunoscut prin regretatul scriitor si diplomat Aurel Dragos Munteanu.
  Mi-a fost cel mai bun prieten si confident. Inainte de moarte mi-a spus indirect ca
  a fost radiat. ” cand am deschis servieta m-am simtit rau ” Ce credeti ?

  Pacepa : Toti care cunosteau secretele revolutiei au fost lichidati.
  Dragos Munteanu , un dizident si un adevarat patriot stia prea multe despre revolutie si evenimentele ulterioare.

  R.H. Tacerea din Romania este mai mult decat suspecta. Despre moartea misterioasa a lui Dragos Munteanu nu se vorbeste nici macar in soapta. Desi un factor importan numele lui a disparut .

  Pacepa : SCRIITORUL DRAGOS MUNTEANI A FOST LICHIDAT PENTRU CA
  STIA PREA MULTE. SUTE DE OAMENI MARTORI AI REVOLUTIEI AU FOST LICHIDATI . OARE CAND TOATE ACESTE CRIME VOR FI ADUSE LA LUMINA ?
  CAND CEI VINOVATI VOR FI PEDEPSITI ?
  R.H. Afirmatia este de o gravitate deosebita. In Romania se vorbeste cel mult de un pumn de oameni.

  Pacepa : Implicarea Moscovei în evenimentele din decembrie 1989 sunt cuprinse în stenograma asa-zisului “proces Ceausescu” extrasa de pe pelicula filmului procesulu.Stenograma Integrala si Necenzurata a Procesului de la Târgoviste.16 Din stenograma se desprinde clar faptul ca tiranul a fost omorât în graba deoarece era hotarât sa expuna public rolul Moscovei în evenimentele din decembrie 1989.
  R.H . Securitatea lichideaza atat prietenii si dusmanii.
  Colonelul Gica Popa, care a prezidat aceasta parodie judiciara, a fost avansat la gradul de general de justitie. La 1 martie 1990 un comunicat al guvernului a anuntat însa ca el s-a “sinucis în biroul sau.”
  Pacepa :Cinci alti generali implicati în evenimentele din decembrie 1989 au murit în împrejurari la fel de suspecte, înca neelucidate: gen. Vasile Milea, ministrul Apararii, aparent sinucis; gen. Nicolae Doicaru, fost sef al DIE, care cunostea legaturile secrete ale presedintelui Iliescu cu KGB, mort “accidental” si îngropat fara ca familia sa poata vedea cadavrul; gen. Emil Macri, seful directiei II a Securitatii si gen. Constantin Nuta, sef al Militiei, care au co-organizat represiunea de la Timisoara; gen. Dumitru Puiu, comandant al aeroportului Otopeni, unde au fost ucisi numerosi revolutionari.
  Sute de alte personaje cheie implicate în evenimentele din ’89, care puteau spune adevarul despre modul cum revolta populara a fost furata de comunisti, si-au gasit sfârsitul în conditii bizare