Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Germania este nemulţumită de Franţa

Germania este nemulţumită de Franţa pentru că cea din urmă nu şi-a plătit partea de contribuţie destinată finanţării unei baze NATO la Geilenkirchen (vest). Aceasta, potrivit Die Spiegel, citat de AFP,  MEDIAFAX.
Conform săptămânalului, Franţa nu şi-a achitat contribuţia de 8 milioane de euro la finanţarea anuală a acestei baze care adăposteşte avioanele de supraveghere Awacs ale Alianţei.
“Pentru guvern această finanţare comună are o mare valoare simbolică”, explică jurnalul conform căruia Berlinul reclamă faptul că Franţa subestimează angajamentul internaţional al Germaniei.

Faptul este evidenţiat de anunţul unilateral al Parisului cu privire la o retragere anticipată a trupelor sale din Afganistan, adaugă Spiegel, citând surse din cadrul cancelariei.

Sursa: Der Spiegel, MEDIAFAX

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.