Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Grecia va achiziţiona de la ruşi 1000 de vechicule de infanterie BMP-3

Rusia şi Grecia au finalizat un contract de achiziţie. Pe baza acestui contract, Grecia urmează să achiziţioneze 1000 de vehicule de infanterie BMP-3.
“Suntem în faza finală a negocierilor cu Grecia, în vederea livrării a 1000 de vehicule de infanterie BMP-3. Partea greacă doreşte să achiziţioneze aceste vehicule atât pentru forţele tereste, cât şi pentru cele de infanterie navală, a declarat Vyacheslav Dzirkaln, adjunctul şefului Serviciului Federal rus de Cooperare în domeniul tehnicii militare.

Se pare că acesta va fi unul dintre cele mai mari contracte pe achiziţii pe care Rusia îl încheie cu un stat NATO.

Sursa: RIA Novosti

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

11 Responses to “Grecia va achiziţiona de la ruşi 1000 de vechicule de infanterie BMP-3”

 1. OBAMA says:

  FERESTE-TE DE DARURILE (MAI NOU SI ACHIZITIILE!) GRECILOR!
  DUPA CUM SE STIE, GRECIA ARE O ARMATA PENTRU NATO SI UNA PENTRU INTERIOR.
  CUM PRIMA ESTE DOTATA, A DOUA ARE NEVOIE DE O NOUA PREZENTA DE SPIRIT IN MARSURILE PE SOSELE, SPRE CAMPUSURILE DE ANTRENAMENT.
  DIN NOU PENTAGONUL ARE CE REPROSA LOCATARULUI ACTUAL DE LA CASA ALBA.

 2. mircea insusi says:

  obama nu mai scrie cu litere mari…deblocheaza caps lock/ul

 3. OBAMA says:

  bine

 4. Schwartzkopff says:

  mircea, cum ti-ai pus poza acolo??

 5. mircea insusi says:

  Oooops!

  Eu sunt Mircea!

  EU nu am facut comentariul respectiv, nici pe 27 iunie, nici alta data. poza nu-mi papartine si as vrea sa o maresc, sa vad daca recunosc persoana.

  Admin. de site stie cum a aparut comentariul respectiv sub numele de “mircea insusi”? cine l-a postat a dat aceeasi adresa de email cu comentariile anterioare semnate “mircea insusi”?

 6. Schwartzkopff says:

  sincer, putin imi pasa daca cineva scrie cu majuscule sau cu minuscule. nu as fi facut asemenea observatie.

  semnat: mircea insusi

  sau schwartz, ca ne vor ameti astia, pana la urma

 7. OBAMA says:

  ESTE UN SEMNAL COLEGIAL AL CELOR CARE NE POT FOLOSI PSEUDONIMELE PENTRU A LANSA IDEI CARE NU NE APARTIN.
  DESI SUNT CONVINS CA TOCMAI ASTA II INTERESEAZA…IDEILE LANSATE CU BUNA CREDINTA. DE NOI, DESIGUR.

 8. Editorul says:

  Lui mircea insusi care a facut Oooops!

  1. Pseudonimul poate fi insusit de oricine. Asta e riscul lipsei de cenzura. Adica cineva cu mai putin respect poate sa faca asa ceva.

  2. Noi putem si cenzura dar…

  3. Oricum daca lucrurile nu revin la normal vom lua masurile ce se impun.

  4. Nu putem vedea adresele de e-mail.

  5. Nu am prea priceput cum e cu: scrie Schwartzkopff semneaza mircea insusi. Poate ne ajutati sa intelegem.

 9. DE CE BAL says:

  Pentru Obama: foarte corect ce scrii, stimabile Obama! Aveti dreptate, ca de obicei, de cate ori comentati aici. Mi s-a parut foarte interesant un comentariu de pe un forum si voiam sa va cer parerea, ca si cunoscator al domeniului militar, cat este realitate in el:
  Comentariul l-am cules de pe forum de la Jurnalul National:

  Niciodata armata romana nu a fost asa calcata in picioare de toti neavenitii: basesti, stanisori si marini…Al doilea marinar al tarii – il numesc aici pe nulitatea Armatei, amiralul Marin Gheorghe – (se rascolesc in mormant contraamiralii, viceamiralii pe care Marina i-a dat in ultimii 100 de ani) este primul impostor cu grad de AMIRAL si sef al SMG. Ar fi trebuit sa-si dea demisia inca de anul trecut, cand bugetul apararii a luat-o la vale in jos… Dar el nu are timp de armata, ci numai de interesul personal, inconjurat de niste generali slugarnici, neaparind in public decit pentru a fi umbra lui basescu si a Lui Stanisoara- asa a facut si in Irak si Afganistan si la Miercurea Ciuc. O nulitate de amiral care ameninta prin SMG pe oricine GANDESTE altfel decat el, care se razbuna pe orice ofiter sau general care incearca sa gandeasca, sa vina cu propuneri sau sa emita o idee. Armata nu avea nevoie de acest om (cu litere mici) in fruntea sa, avea un general Ioan Sorin, un general Croitoru Constantin si alti generali care au fost trasi pe margine sau trecuti in rezerva. rar mi-a fost dat sa vad atata ura si razbunare la un om, ca la acest Marin Gheorghe, care numai rau a facut si face armatei. El zice ca este prof.univ. dr, dar este o nulitate, si-a creat titlurile didactice si stiintifice prin intermediul colegilor, prin inselaciune (presa din Constanta stie mai multe) – un obscur profesoras inginer…care nu a comandat nimic in viata lui: un vapor, o brigada, o divizie…s-a cocotat direct in fruntea SMG (nici ca director adjunct al SMG sau sef temporar la SMFN nu a facut nimic, nu s-a distins cu nimic).

 10. OBAMA says:

  NU SUNTETI DE CE BAL.