Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Grup de lucru privind necesităţile de înzestrare ale Armatei române- condus de generalul (r) Degeratu

general (r) C. Degeratu-foto-curiernational

general (r) C. Degeratu-foto-curiernational

Generalul în rezervă, Constantin Degeratu, fost Şef al Statului Major General şi fost consilier prezidenţial, va conduce un grup de lucru care va analiza necesităţile de înzestrare ale Armatei României. Decizia a fost anunţată de Alexandru Cumpănaşu, preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR), după întâlnirea reprezentanţilor acesteia cu oficiali din Ministerul Apărării Naţionale.
Întâlnirea a avut loc la data de 4 noiembrie, iar generalul (r) Degeratu este vicepreşedinte al CNMR.


“CNMR susţine demersul Ministerului Apărării Naţionale cu privire la procesul accelerat de înzestrare a armatei cu tehnică militară produsă în România. De asemenea, CNMR îşi afirmă clar sprijinul pentru iniţiativa MApN de a construi în România 4 nave de luptă, în efortul de refacere a industriei de apărare a României”, a anunţat preşedintele CNMR, Alexandru Cumpănaşu.

Sursa: www.aid-romania

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.