Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

“Grupul Piteşti” rămâne în arest

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis ca generalii şi ofiţerii MApN acuzaţi că au facilitat accesul ilegal a unor candidaţi la examanele de admitere în instituţiile militare de învăţământ să rămână în arest.

Magistraţii au respins recursul acestora împotriva prelungirii arestării preventive. Generalii Marian Ion şi Mihai Chiriţă, precum şi ofiţerii Dan Crăciuneanu, Vasile Belciug şi Crinu Ionuţ Onel au fost arestaţi preventiv în 20 decembrie.

Cei cinci au promovat ilegal candidaţi la concursuri pentru admitere în structurile MApN contra unor sume de bani, folosindu-se de puterea funcţiilor şi a gradelor deţinute, susţine DNA.

sursa: RADOR

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to ““Grupul Piteşti” rămâne în arest”

 1. nelu says:

  as dori si eu informatii privind sustinerea examenului de trecere in corpul ofiterilor pe filiera indirecta, temetica , bibliograf probe la ce , cum , bareme , experienta celor care au dat ex,

 2. unu says:

  Din pacate grupul de provider-i chiar e in arest. Ramane sa te bazezi pe
  http://www.mapn.ro/recrutare/sof.php#2

  De acum iti ramne doar… pregatirea.

  Bafta

 3. NELU says:

  ASTA ERA SI IDEA… SCAPAM DE CEI CU PILE ,AVEM SI NOI O SANSA