Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Grupul Românesc de Comandă Zabul şi Batalionul 1 Manevră “Golden Lions” pleacă în Afganistan

Pe 22 noiembrie, începând cu ora 10.00, la Arad se desfăşoară ceremonia prilejuită de plecarea în teatrul de operaţii Afganistan a Grupului de Comandă Românesc Zabul şi a Batalionului 1 Manevră “Golden Lions”.

Ministrul Apărării naţionale, Corneliu Dobriţoiu, şi Şeful Statului Major General, general-locotenent Ştefan Dănilă participă la această ceremonie.

“Timp de şase luni, militarii Batalionului 1 Manevră “Golden Lions” urmează să participe la misiuni specifice în aria de responsabilitate din Provincia Zabul menite să asigure climatul de securitate oportun preluării responsabilităţilor de către Forţele de Securitate Afgane şi reprezentanţii guvernului afgan” se arată în comunicatul de presă al MApN.

La festivitate participă, de asemenea, reprezentanţi ai conducerii Ministerului Apărării Naţionale, ai autorităţilor publice locale şi ai instituţiilor din Sistemul Naţional de Apărare.

“Golden Lions” este format din militari ai Batalionului 191 Infanterie “Colonel Radu Golescu” din Arad.

Sursa: comunicat de presă al MApN

Etichete: , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.