Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Gulf Defense & Aerospace – Kuwait

Într-un comunicat al TNT Production, firmă specializată în organizarea de expoziţii internaţionale de vânzări tehnică militară, se arată că în 2010, Kuwaitul şi alte 5 state din Consiliul de Cooperare al Golfului (CCG) vor investi 63 miliarde dolari în apărare şi securitate şi că această cifră va creşte în 2011 la 65 miliarde dolari.

Pentru a beneficia de o ofertă cât mai largă, în Kuwait va fi organizată expoziţia “Gulf Defense & Aerospace – Kuwait” în perioada 12-14 decembrie 2011.

Această expoziţie va fi prima expoziţie internaţională cu tematică de apărare de la războiul din Golf – 1991 – şi va avea loc sub patronajul oficial al Excelenţei Sale Sheikh Jaber Mubarak Al-Hamad Al-Sabah – Prim-viceprim-ministru şi ministru kuwaitean al Apărării.

Gulf Defense & Aerospace – Kuwait este un eveniment care va aduna delegaţii la nivel înalt din armata, marina şi forţele aeriene din Kuweit, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Qatar, Oman şi Bahrain.

sursa: TNT Productions, Inc,  www.GulfDefense.com

Etichete: , , , , , , , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.