Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Guvernul majorează ajutorul anual acordat veteranilor şi văduvelor de război

Guvernul interimar demis a decis miercuri majorarea cu 24 de lei a ajutorului anual de care beneficiază veteranii şi văduvele de război pentru plata chiriei, energiei electrice sau termice.

“Acest ajutor anual a fost majorat de Executiv de la 111 la 135 de lei, avandu-se in vedere dificultăţile cu care se confruntă această categorie de populaţie”, a declarat purtătorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean.
Fondurile necesare majorării provin din bugetul Ministerului Muncii.

sursa: Guvernul Romaniei – Biroul de presa

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

3 Responses to “Guvernul majorează ajutorul anual acordat veteranilor şi văduvelor de război”

 1. army says:

  bine,bine,este necesar,dar acum mai avem un guvern legitim?

 2. Altfel says:

  Si “nea Nicu” hotarase cresterea a nu stiu ce cu vreo 10-20 de lei, cand a simtit cum ii falfaie izmenele. De emotie, bine-nteles! Iata ca “invataturile lui nea Nicu” s-au transmis, probabil “din izmana in izmana”.

 3. Bure Bista says:

  Pentru Altfel

  Interesant e cine-a prins invatatura din zbor.

  Vorba “ceia”: Pusca si cureaua lata ce … invatacel eram odata