Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

HELP TO CYPRUS UK-MIL – by STOPS

euroSAVED

Etichete:


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

One Response to “HELP TO CYPRUS UK-MIL – by STOPS”

 1. ROBERT HORVATH SUA says:

  Drept la replica adresat criticilor mei…….
  Ciutacu s-a razgandit…..De altfel ar fi o sinucidere curata…..inainte de vreme. De altfel nu numai eu vreau capul lui Volculescu. Crescent a fost si este sub alt nume o companie sub care s-a alimentat terorismul international . Crescentul nu este numai un simbol arab
  dar a fost o companie mixta palestiniana romana. O companie a lui Ceausescu si Arrafat,
  Tu @ anonimule cu lasitatea in osciore ,masochist international , in loc sa aplauzi pe unu care vrea sa-ti inapoieze banii inapoi, si sa-ti redea demnitatea…… al batjocoresti fara haz.
  Voiculescu va rade in nas ca un ciocoi smecher iar voi ca niste iobagi, care se cree smecheri…… al aplaudati si credeti ca Ceausescu a fost mierlit ….sarac lipit pamantului. Sarantocule plin de mandrie….A-ti meriti soarta pe deplin….si voi ci ceilalti .