Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Hezbollah a trimis o dronă “de fabricaţie iraniană” să survoleze zone din Israel

Hezbollah, prin vocea liderului său şiit libanez, Hassan Nasrallah, a recunoscut că mişcarea Hezbollah a trimis o dronă “de fabricaţie iraniană” să survoleze “zone sensibile” din Israel.

“Deţinerea unei astfel de capacităţi aeriene este o premieră în istoria mişcărilor de rezistenţă împotriva Israelului din Liban şi din regiune”, a adăugat acesta.
“Nu este prima dată (când o dronă este trimisă n.r.) şi nu va fi nici ultima dată. Vom putea ajunge în toate zonele din Israel, a mai spus Nasrallah.

“Acest aparat nu este rusesc, componentele lui sunt de fabricaţie iraniană şi a fost montat în Liban”, a continuat Nasrallah.

Pe 6 octombrie, armata israeliană a anunţat că un avion fără pilot de origine necunoscută a fost doborât de către aviaţie în sudul ţării după ce a survolat spaţiul aerian israelian.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

Comments are closed.