Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

ÎCCJ începe judecarea lui Babiuc şi Becali în dosarul privind schimbul de terenuri cu MApN

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) începe marţi, 18 ianuarie, judecarea procesului în care europarlamentarul Gigi Becali a fost trimis în judecată, alături de fostul ministru al Apărării Victor Babiuc, privind schimbul de terenuri cu MApN.
Procurorii DNA au dispus pe 3 noiembrie 2010 trimiterea în judecată a lui Gigi Becali şi a fostului ministrul al Apărării Victor Babiuc, în dosarul privind schimbul de terenuri MApN.

Potrivit unui comunicat al DNA, citat de AGERPRES, George Becali este acuzat de complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă calificată şi continuată, iar Victor Babiuc, fost ministru al Apărării Naţionale în perioada decembrie 1997-2000, de abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată şi luare de mită.
În acelaşi dosar, au mai fost deferiţi justiţiei Dumitru Cioflină, fost secretar de stat în MApN şi fost şef al Marelui Stat Major General, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă calificată, şi Ioana Cristina Anca Babiuc, fiica fostului ministru, pentru complicitate la luare de mită.
Dosarul a fost trimis spre judecare la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Sursa: AGERPRES

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “ÎCCJ începe judecarea lui Babiuc şi Becali în dosarul privind schimbul de terenuri cu MApN”

  1. CopperNick says:

    Cine seamana se aduna!

  2. voinea says:

    Acest escroc mafiot de talie mondiala este implicat pana peste urechi si in afacerea MIG21LANCER.Aceasta afacere a costat cu mult peste un miliard de dolari ,grevand bugetul MApN pe multi ani de zile si ducand la moartea multor piloti romani.Practic s-a modernizat un sicriu zburator pe banii nostrii,dar pe mafioti nu i-a interesat decat sa-si umple buzunarele de dolari.Din evidentele Statului Major General numai in anii 1998 si 1999 s-au cheltuit peste 78 000 zile specialist evreu prezent numai in unitatile militare de aviatie.Aveti ideie cat era diurna unui astfel de specialist evreu,unde era cazat, ce manca si ce bea?Puneti numai 100 de dolari zilnic si ajungem usor la aproape 8 000 000 dolari.Si va mai intrebati stimati pensionari unde sunt banii pentru pensiile dumneavoastra.Acolo sunt ingropati impreuna cu colegii vostri piloti militari,cazuti la datorie.
    Col(r)ing.Voinea Ion

    voinea a scris: