Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Igaş îi anunţă pe poliţişti că parte din ei vor fi disponibilizaţi

Într-o conferinţă de presă ţinută la Timişoara, ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat pe 22 octombrie că “se analizează o reorganizare a ministerului. În urma reorganizării, “probabil că vor fi oameni care vor pleca acasă”.
Igaş nu a dorit să precizeze un număr al celor care urmează să fie disponibilizaţi.

Întrebat dacă la nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor vor fi disponibilizări, Igaş a răspuns:

“Suntem în analiză în ceea ce priveşte reorganizarea ministerului, sunt etape începute din perioada ministrului Blaga pe care le vom duce mai departe. Vor fi realocări, dacă vă convine. Probabil că vor fi oameni care vor pleca acasă, dar nu în zone în care avem nevoie de angajaţi”, a afirmat Igaş.

Întrebat care vor fi criteriile pentru disponibilizări, ministrul Administraţiei şi Internelor a spus:

“Le vom discuta la momentul potrivit, atunci când toate aceste decizii vor fi luate de sus până jos”.

El nu a dorit să precizeze un număr de persoane care vor fi disponibilizate, susţinând doar că există o evaluare în acest sens, însă, după ce se va lua o decizie, acest număr va fi comunicat, pentru a nu fi creată “o panică nejustificată”.

Sursa: MEDIAFAX

Etichete: ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

5 Responses to “Igaş îi anunţă pe poliţişti că parte din ei vor fi disponibilizaţi”

 1. Muntean says:

  Si politistii cunosc ca se va umbla la efective. La 1 ianuarie 2011 se va aplica legea pollitiei locale. Posturile de politie comunale si de la orase vor disparea si se vor infiinta centre regionale de politie. O parte din agentii de pollitie vor activa in structurile politiei locale. Isi vor schimba sefii si structurile.
  Mai multe pentru cei curiosi gasiti aici: http://www.dreptonline.ro/legislatie/legea_politiei_locale_155_2010.php

 2. indisciplinatu says:

  Igash…un cretin ajuns nesperat (de el) pe culmile puterii!!!
  “In VIATA TREBUIE SA ACCEPTI CE TI SE OFERA!!!…asta a fost replica lui la inscaunarea de la MAI…tipic pdlist!!!

 3. indisciplinatu says:

  Cretin dupa DEX= Persoană lipsită de inteligență; nătărău; nătâng; neghiob; nerod; tâmp; tont; năuc; prost. /<fr. crétin
  De ce ma cenzurati????
  Nu e prima data si probabil nici ultima….terminati cu metodele astea securistice!!!
  Am spus ca Igash e un cretin si imi reafirm pozitia, declaratia lui privind acceptarea functiei de ministru fiind deja celebra …"IN VIATA ESTE BINE SA ACCEPTI CEEA CE TI SE OFERA"!!!
  Ati sters-o repede…chiar nu aveti un pic de jena???…scrie mai jos ca nu va asumati nicio raspundere vizavi de ceea ce postam noi, astia, fraierii??…si atunci de ce ma tot cenzurati prin scoaterea comentariului??

 4. indisciplinatu says:

  Acum…apare comentariul, cand am deschis pagina acu 5 minute nu era, era in schimb azi noapte …cine dracu sa va mai inteleaga???

 5. roman100% says:

  Indisciplinatule ! Incearca la medicul de familie…