Admitere Materat - UBB Cluj-Napoca - Managementul Securității în Societatea Contemporană

Igaş: posibilă o HG care va stabili calendarul restructurării MAI

Ministrul Internelor, Traian Igaş, a declarat că “instituţia pe care o reprezintă este spre finalul analizei privind restructurarea MAI, iar Guvernul va da probabil săptămâna viitoare o primă Hotărâre privind acest subiect”, care să stabilească calendarul procesului de restructurare.

“Suntem spre final şi sper ca săptămâna aceasta într-o hotărâre de Guvern să luăm prima decizie şi care va fi calendarul pentru restructurarea acestui minister. (…) Ne străduim să ne încadrăm într-un termen scurt şi va trebui să găsim modalitatea cea mai corectă”, a mai spus Igaş, citat de Money.ro.

Sursa: Money.ro

Etichete: , ,


Redactia nu-şi asumă responsabilitatea asupra conţinutului comentariilor cititorilor. În situaţia în care acestea conţin un limbaj necivilizat ne rezervăm dreptul de a le opri de la publicare. De asemnea invităm comentatorii să se refere strict la subiectul aflat în dezbatere şi să nu aducă atingere demnităţii altor persoane. Vă invităm pe toţi la o dezbatere civilizată, argumentată bazată pe respect.

2 Responses to “Igaş: posibilă o HG care va stabili calendarul restructurării MAI”

  1. luca says:

    nepoti, veri, “toti e foarte competenti si ramane in sistem”

  2. mihai says:

    De ce nu dati afara ‘ofiterii’ facuti peste noapte din sursa externa cu tot soiul de specializari care nu au nicio legatura cu politia sau cu politia de frontiera? Va este teama sa-i ‘deranjati’? Mai vreti sa intram in Schengen ?!? Cu cine ??? Restructurand absolventii Academiei de Politie pentru a caror specializare statul a investit foarte multi bani si pastrand ‘specialistii’ facuti la locul de munca a caror treaba o fac agentii cu vechime ?!? Dar de secretarele astea care au impanzit sistemul cu inutilitatea lor ce parere aveti ? Si de ele va este teama sa le ‘deranjati’ ?Nici nu va dati seama cata sustinere ati avea daca ati face aceasta adevarata restructurare !…